22 Temmuz 2014 Salı
KIYMALI ISPANAK YEMEĞİ
1 adet kuru soğan
1 kg. ıspanak
Yarım çay bardağı zeytinyağı
150-200 gr. kıyma
Üzerine yoğurt ve pul biber
Soğanı yemeklik doğrayın, tencerede zeytinyağını ısıtıp soğanları soteleyin. Kıymayı tencereye alıp kavurun. Ispanakları iri iri doğrayıp parça parça tencereye alın,başlangıçta çok görünen ıspanak biraz karıştırınca çok azalacak, iyice karıştırıp kısık ateşte 30 dk. pişirin. Su koymayın,ıspanakları yıkadıktan hemen sonra tencereye alırsanız suya hiç gerek kalmıyor.
Ben üzerine yoğurt döküp pul biber ile servis ediyorum.
Afiyet olsun.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder